12/19/2011

** LUOMUHOITOA talvikuiviin hiuksiin**Halvat keinot**

Talviaikaan
Talven viileät säät vaativat jonkinlaisen päähineen käyttöä. Yleensä tekokuituisen.
Hiukset sojottavat pystyssä, kuivina ja lentävinä.
Sähköisinä!
Ilman pakkasiakin lämmitys sisätiloissa kuivaa hiusta myöskin.
APUA TARVITAAN !

Tässä muutama poppakonsti ensihätään.

1. Ota keittiöstä öljypullosta ½ dl öljyä astiaan,
2.  Lisää siihen laventeliöljyä (on edullista) 15-20
   tippaa.
3.   Laita kuppi kuumaan veteen jotta öljy hieman lämpenee, se on silloin helpompaa levitellä hiuksistoon. Eikä sitä tarvita niin paljon.
4. Älä kastele hiuksiasi ennen öljyn levitystä, anna vaikuttaa ½ - 4 tuntia,( riippuu omasta kiireestä)
5. Poispestessä levitä SHAMPPOO öljyn sekaan hiuksiin. Hiero kunnolla se koko päähän.Huuhtele vasta sen
    jälkeen vedellä ( älä siis käytä vettä ennen shamppoota)
Siinä se, pehmeät kiiltävät hiukset, pikkurahalla!!!!

KIKKA 2

 Hunajaa 2 rkl
 Jogurttia ½dl
 omenaviinietikkaa 2 tl
vaihtoehtoisesti sitruunan mehua (etenkin vaaleille hiuksille)
.
Levitä pestyihin, pyyhkeellä kuivattuihin hiuksiin, laita vaikkapa muovipussi hupuksi, odottele 20 min ja huuhdo sen jälkeen viileähköllä vedellä.

Kaikkia aineita on yleensä lähes joka kodissa. Hätäisimmät voivat levitellä saunaoluen loput pestyihin hiuksiin, kampausnesteen tai vaahdon korvikkeeksi, kiillottamaan ja ryhdistämään hiuksia illan menoihin.





               .

12/08/2011

Hiuspuuteri, Hair Powder



Hiuspuuteri on tukiaine, omalla tavallaan. Ravistele hiuksiin tai käsiin ja pöyhi hiukset asentoon. Hieman tahmainen tunne, mutta kyllä hiukset pöyhentyvät. Hentojenkin hiusten kanssa ihan ok, kunhan ei ihan hurjasti liiotellen laita päähänsä. Tuuheammissa hiuksistoissa tietenkin tulos on näyttävämpi. Kokeilla kannattaa silloin kun haluaa kokoa ja näköä menohiuksiinsa


Tässä muutama tuote esimerkiksi. Osiksen tuotteita voit ostaa vaikkapa verkkokaupasta ( http://www.hiuksille.fi/siteshop/item/-/id/104)  Biozel löytyy ihan päivittäistavarakaupan hyllystä.

12/04/2011

**Makrokuvaus, **lähikuvaus.

LÄHIKUVAUSTA , jota myöskin makrokuvaukseksi kutsutaan, esittelee blogissaan kiintoisasti Matti Valve.
http://www.kolumbus.fi/matti.valve/ T ämän hetken villitys taitaa ola pienten kohteiden kuvaus, ehkä siksi, koska se avaa aivan uusia näköaloja kameran omistajalle. Maisema on maisema, katsoi sitä naturalina, tai kuvana. Yllättäviä ilmiöitä taas näkyy lähikuvassa, kun sitä katselee tietokoneen näytöltä. Kiehtova maailma aukeaa eteen ruudun kautta,
Lähikuvaus digikamerallahttp://www.docendo.fi/tuote/951-846-294-1 Tässä muuten on aika mukava tarjous Dosendolla. Lähikuvauksen opas, ihan kunnollinen ja ymmärettävä. Omistan itsekin kyseisen kirjan, ja olen saanut siitä monta hyvää vihjettä kuvakulmiin ja säätöihin.

http://www.luontokamerat.fi/jasen_osmo.asp Tästä linkistä pääsee Luontokamera-kuvaajien sivustolle, sieltä löytyy myös lähikuvia. Lisänä mielenkiintoisia kuvakulmia, ja tapoja.

   http://digi-kuva.fi/     Tämä lehti on enemmän kuin pelkkä lehti. Jokaisella kerralla on mukana myöskin kunnollinen cd-levy ohjeineen kuvankäsittelystä. Myöskin nettisivustossa on lisää erilaisia juttuja. Lisänä ohjeita ilmaisohjelmien latauksesta, niiden käytöstä, sekä kuvaustekniikoista.

Kohteita kuviin löytyy vaikka kodin kukkapurkista, pihamaalta, työmatkalta, tai aamulenkiltä. Ei siihen kuvaamiseen tarvita erillistä retkeä, se kuitenkin monesti jää vain aikomukseksi.




**Meikkijuttuja,** Makeupforever....

http://www.makeupforever.com/webtv/pro-tips.html,9,9,0,0

**Kaikkien naisten vinkkisivusto, kokeile kuitenkin kotona ensin kiireettömästi, sillä itselläni niistä pehmeistä sumusilmistä tuli järisyttävät. Siinä oli pehmeys kaukana, ja tulos vastasi lähinnä auto-onnettomuuden uhria.

**Kikkailu meikkien kanssa saa ihmeitä aikaan, mutta vaatii aina aikansa. Meikkikouluissa pääsee kohtuuhintaan näkemään  työtapoja. Ajanvaraus vain joko opetukseen, tai päivä/ iltameikkiin, tekee aloittelijalle hyvää.

**Videoita, uutuuksia sekä tuotteita löytyy  niinikään sivustolta, sekä julkkisten meikkikikkoja.

**Alla olevalla "meikillä" olet aina ok. Miksi?  Koko ihanuus on tehty kestopikmentoimalla. Osalle toimenpide sattuu aikamoisesti, toiset taas ovat sitä mieltä, ettei kipu ole kummoinenkaan. Olemme kaikki kipukynnyksen suhteen todellakin erilaisia.



**Luonnollinen on aina kaunis, päiväaikaan, vaan iltaa kohden voi sitten reippaasti lisäillä värejä. Valot vievät aina osansa, mutta ylimeikkaus näkyy aina räikeänä, oli sitten ilta tai päivä.
**Älä siis pilaa persoonallista itseäsi liian huikeilla muutoksilla.