1/28/2012

Löytökoira Espanjasta, lost dog in Spain



Mikä tämä on ???

Miksikäs luulette tätä olentoa,

Siis oikeastaan voisi sanoa hirmuisen pelättävää hirviötä-






Vastaus on, KOIRA !!!

Tässä kyseinen pikkukulta pelastusoperaation jälkeen , lyhyeksi leikattuna.

Kyllähän koiran liikkuminenkin parani huimasti huopuneiden tukkojen poiston jälkeen, ja tietenkin tuskaisa tukistelukin loppui.


Mietin vain, kuinka on mahdollista saattaa koira tuohon kuntoon? En ikinä olisi uskonut moisen oevan mahdollista koirilla. Enkä luullut ihmistenkään voivan katsella ilman saksiin tarttumista lemmikkinsä takkuuntumista tunnistamattomaksi palloksi.

Kuvat oli lähettänyt Miia Espanjankoirien " apuihminen", joka koettaa parantaa pikkuisten sijoittumista uusiin koteihin.
Yhteyttä voi ottaa tietenkin koira-asioissa  Espanjankoirat.com järjestöönkin.






1/18/2012

Löytökoira Yorkkimix, Lost dogs in Spain



Kaikkea hylätään, kuten tämäkin 5-6kg pikkukoira. Espanjan kunnallisilla tarhoilla, ns. tappotarhoilla, on koiria jokaiseen makuun.
Chiuagua on kaiketi niitä pienimpiä hylättyjä kappaleita, ja kunnollinen mastiffi sieltä suurimmasta päästä.

Miia Marjamäki ystävineen koettaa löytää näille onnenhylkäämille rauhaisan, rakastava ja pysyvän kodin.
Myöskin täältä löytyy loistavia kavereita...http://espanjankoirat.com/baseinfo/uutiset.html
(All in english, also)

Joka kolmas minuutti pääsee koira kärsimyksien täyttämästä elämästään täällä Espanjassa. Koirataivaassahan ei enää ole mitään tuskaa jäljellä.

Tappotarha on tietenkin kova nimitys paikalle, mutta onhan selvää, etteivät tilat riitä sellaiselle määrälle koiria, kun täällä hylätään kaduille, ja mikä pahinta liekaan vuorille nääntymään kuoliaaksi.

Lentokummien puute estääkin monasti suloisten kotia kaipavien koirien pääsyn esim. Suomeen. Kunhan lomalaiset ymmärtäisivät ottaa yhteyttä Miiaan ennen lähtöään, tai jopa vielä täällä, niin monen haukun elämä olisi pelastettu. Jos lennoilla on tyhjiä paikkoja Miia järjestää kyllä kaiken muun. Ei ole pienintäkään vaivaa kummina olosta kenellekään.  Vastassa suuomen päässä on koiran uusi omistaja, ja tietenkin myös joku koirakummin järjestäneen Miian tuttava. Ainoa vaiva on koiran kuljetus hihnalta ovelle, kopissaan, Suomen päässä.

Myöskin ylläolevat Espanjanvesikoirat kaipaavat kiireistä kotia, tai edes adoptiota, täällä ne sitten saavat väliaikaisen kodin, kunnes uusi isäntä saapuu noutamaan, tai lentokummi löytyy.

 
+ 34 eteen, sillä puhelinnumero on Espanjaan.....