10/29/2014

Hiukset litistyvät !!!!


Tukka on lättänä heti pesun jälkeen? Tai litsahtaa jo ennen menojen alkua??

Oletko pessyt hiuksesi jatkuvasti HOITO-shamppoolla? Laittanut vielä HOITOAINEEN, ja ehkäpä lisäksi TEHOHOITOA???

Muotoilussa käytät erilaisia aineita pitääksesi hiukset tuuheina. Lopuksi suihkaus hiuskiinnettä.

Miten on SYVÄPUHDISTAVAN pesun laita? Riippuen hiustesi laittotiheydestä, ja aineiden käyttömäärästä on hyvin tärkeää juuri pöyheydelle, ettei  syväpuhdistava pesu unohdu.

Kerran tai kaksi kuukaudessa olisi paikallaan tehdä hiuksiin ihan täysremontti puhdistuksessa. Näin saat hiukset kiiltävämmiksi, niihin kiinnittyneet epäpuhtaudet poistettua, ja hiuksen kevyemmäksi, eli helpommin pöyheänä pysyväksi. Etenkin Vaaleissa hiuksissa epäpuhtaudet aiheuttava jonkinasteista sameutta sävyyn, koska vaaleissa näkyvät jo pienetkin häiveet kaikenlaisesta kerrostumasta.

MITEN MENETELLÄ ??

Kastele hiukset kunnolla , ota sitten käsiisi pienehkö annos syväpuhdistavaa shamppoota.
HIERO se kevyesti kaikkialle hiuksiin, älä "jynssää". Huuhdo kevyesti pois.

OTA UUSI ANNOS shamppoota, levitä se ensin käsiin, ja hiero kevyesti kaikkialle hiuksiin.
NYT painat sormenpäät hiuspohjaasi napakasti,( ei siis kynsiä) hierot koko hiuspohjan kunnolla pienin pyörivin liikkein. Erityisesti hiusrajat kasvojen ympärillä , muista myöskin korvien takuset sekä niskaosa.
Älä hiero samalla hiuksia päätäsi vasten, HUOM !!!! Hiero pään pintaa!
Hiukset otetaan mukaan kevyesti pesun lopussa, ennen huuhtelua.

HUUHTELE NYT KUNNOLLA ! Hiukset tulevat nitisevän puhtaiksi.  Kuivaa kevyesti hieromatta pyyhkeellä ja lisää pieni määrä hoitoainetta pyyhekuiviin hiuksiin. ( noin 10-30ml, riippuen pituudesta) Älä mene löylyyn, jos olet saunassa. Huuhtele annetun aikamäärän jälkeen kunnolla, eli älä jätä ylimääräistä huuhdeltavaa hoitoa hiuksiin.

Mikäli lisähoitoa tarvitset, suihkuta sitä latvaosaan, ei tyveen. Ns. latvahoitoaineita on pilvin pimein, valitse sopivin.

Lisää nyt viimeistelyaineet, tee viimeistely mielesi mukaan. Jos haluat kestävää lisäpöyheyttä jäähdytä hiuksia pää alaspäin föönäyksen jälkeen, koska hius muotoutuu niin kauan kuin siinä on ylimääräistä lämpöä.
ELIKKÄ LATISTUU OMASTA PAINOSTAAN; kunnes on jäähtynyt.