8/25/2011

Vaalennettujen, tai vaaleaksivärjättyjen hiusten AURINKOKIELTO

Aurinkoon ei siis mennä blondina hiukset suojaamattomina. Aurinko nimittäin kuivaa erityisesti vaalennettuja tai vaaleaksi värjättyjä hiuksia. 
Aurinkokieltoja pitäisi jakaa jo senkin vuoksi, ettei vaalean värin pikmenttimäärässä ole menetettävää. 
Jokaista haaleaa ja sävyttävää värihiukkasta tarvitaan, jotta hius olisi elävän näköinen. Kaiken lisäksi hiuksen vaalennus tekee siitä huokoisemman ja niinollen herkemmän auringon vaikutuksille.

Ole siinä sitten se hunajainen viehätys, tai helmenvaalea pohjolan blondi, kun aurinko paahtaa hennot vivahteet taivaan tuuliin.
Kaiken lisäksi se tuo esille sitä omaa piilopikmennttiä, joka suomalaisella tuppaa olemaan se kellervä, kuinkas muuten.

Mikä ihme se saa meidät luulemaan ettei aurinko vaikuttaisi muualle kuin ihoon??? Sitten syytetään värin valmistajaa/ kampaajaa huonosta väristä, joka ei pysynyt.  Ainoastaan musta ja sinimusta väri kestävät auringon haalistavaa vaikutusta kohtuullisesti, mutta silti hius kärsii, sillä käsittely värillä tekee siitä helpommin kuivuvan auringossa. Värin kiilto katoaa nopeammin, ja sävymuutoksiakin ilmenee aika helpolla.

Aurinkosuojat hieman auttavat, mutta liuottavat tietenkin jonkinverran väriä mukaansa. Kaunis, kiiltävä ja ihanasti sävykäs vaaleus siis VAATII  AURINKOKIELLON, jos sen sellaisena aikoo pitää.

Pörröisen, kuivan ja tottelemettoman blondin saat etelänlomalla 1-2:ssa päivässä, siitä aurinko, suolainen tuuli, ja merivesi pitävät huolen.
Suojaa UPEAT VAALEAT KUTRISI, huivilla tai hatulla, oman mieltymyksesi mukaan. Muista myöskin kunnollinen hoitoaine, ja keltaisuuden poistoon hopeashamppoo, kullan lisäykseen vaikkapa hunajanvärinen hoidon ja värin yhdistelmä.

Kiilto antaa sen viimeisen silauksen hiuksillesi, ne huomataan !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Poikkea jättämässä viestisi täällä!