3/08/2011

Harmaiden hiusten vaalennusvärjäys



Harmaiden tai harmahtavankirjavien hiusten vaalentaminen antaa tasaisen tuntuisen lopputuloksen. Koskapa harmaiden joukossa aina pyrkii olemaan niitä entisen värisiä hiuksia, saa kirjavuus aikaan epämääräisen luonnonvärin. Miksi et siis korjaisi sitä mukavammaksi.

Älä aloita kaikkein vaaleimmalla värillä, vaan tyydy alkuun toiseksi vaaleimpaan sävyyn, jos sinulla on vielä omanvärisiä hiuksia 30-40 prosenttia. Tyvikasvu ei näy niin paljon .
Harkitse myöskin raidoitusta vaalealla värillä, tai raitavärillä. Hieno lopputulos tulee kohtalaisen tiheästä, noin sentin levyisistä ohuista "pikkulaatoista". Koko hiuksiston ilme puhdistuu, ja valon sekä varjon vaihtelu saa hiuksen vaikuttamaan kiiltävälle ja paksulle.
Pelkästään yksivärinen, hyvin vaalea/vitivalkea värjäys ei anna harmaalle hiukselle täyteläistä lopputulosta.
Ota huomioon kasvojesi ihon väri, kun valitset hiusväriäsi. Jos alkuperäinen värisi on ollut lämmin ruskea. tai muuten kultaan vivahtava, ei kasvojasi mitenkään pue hopeanharmaa tai grafiitinvivahteinen värisävy. EI; VAIKKA KUINKA PITÄISIT SIITÄ.

Väri saattaa olla tosi hieno naapurilla, vaan sinä et ole naapurisi, mieti siis oman laisesi sävy, korostaaksesi ihon heleyttä ja nuorekkuutta.

Harmaiden, tai osittain harmaiden vaalennus/vaaleaksivärjäys toimii käytännössä aivan samoin kuin muukin värjäystyö. Siis huolellinen levitys, ja riittävästi ainetta.
Mikäli etureuna hiuksissasi on täysin valkea, on viisasta aloittaa VÄRIN levitys siitä, näin värillä on aikaa vaikuttaa hieman kauemmin valkeassa osassa hiuksia.
VAALENNUS taas pitäisi aloittaa aina tummimmasta alueesta hiuksissa, ja päättää se vaaleimpaan alueeseen, näin toimien lopputulokseta tulee tasaisempi.

Punaiset värit korostuvan valkeaa, harmaata pohjaa vasten, varo siis "porkkanaefektiä" se ei juurikaan komista persoonaasi. Ja tyvikasvu on aivan kaljun oloinen aikanaan, punertavan heijasteen ansiosta.

Tuuheiden, lähes harmaiden hiusten vaalentaminen on ok, sillä niiden runsaus ei anna tarvetta tuuheusvaikutuksen lisäämiseen. Harvahkoissa hiuksissa vaalennus ei anna yhtä tuuheaa vaikutelmaa, kuin vaaleaksi värjääminen, valitse siis ohuille hiuksillesi aina vaalea väri, älä valkaisua.

HUOM!! ON AIVAN ERI ASIA VAALENTAA HIUKSET, KUIN VAALEAKSIVÄRJÄTÄ HIUKSET !

Vaalennuksessa ainoastaan poistetaan hiuksesta väri, vaaleaksi värjäyksessä hius saa lisää väripigmenttiä vaalentumisen yhteydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Poikkea jättämässä viestisi täällä!