4/06/2011

Hiukset lähtevät.Kaljuksiko, vai, apua tuuhennuksesta.

Kalju ei ole yleensä mikään toiveiden täyttymys. Kaljuksi tullaan vasten tahtoa, ja ilman vaihtoehtoja. Onneksi asiaan on joitakin apukeinoja olemassa, joten aivan syvimpään masennukseen ei se vuoksi kannata vaipua.
Halpaa ei kaljun peittely ole,jos haluaa kunnollisen ja luonnollisen lopputuloksen.Hiustensiirrot maksavat 1000 eurosta ylöspäin, miksi et siis kokeilisi ensin tuuhennusta???


Hair Volumer- menetelmässä hiukset on pujoitettu ohueen ihojäljitelmään, sen lävitse kuultaa siis oma iho. tuuhenne liimataan päähän erikoisliimalla.
Se pysyy paikallaan 1-2 kuukautta.Päänahan rasvoittuminen vaikuttaa pysymiseen. Sen kanssa voi urheilla, uida ja saunoa. Irroittaminen ja kiinnitys tapahtuu erikoistuneissa parturiliikkeissä. Näitä paikkoja löytyy Suomestakin kymmeniä.
Tuuhenne ja kiinnitys maksavat n. 300€ kieppeillä, ja uusinta Volumer versiota voi kiinnitellä 2-3 kertaa. Volumeer tuhenteet tulivat Suomeen jo muutama vuosi sitten ja ovat Saksalaista kehitettä.

Tuuhenteella voi kokeilla, haluaako sitten sen oman pään mukaan valmistettava henkilökohtaisen hiuslisäkkeen. Ne ovat mittatilaustöitä ja maksavat 800-1300 euroon. Tällaisenkin lisäkkeen voi liimata, jolloin sen kesto on 1-2kk, mutta kotioloissa lisäkkeen voi tietenkin myös kiinnittää ihoteipillä.

Tuuhenteen laitto kestää noin puolitoista tuntia ammattilaiselta. Se myöskin leikataan samalla omiin hiuksiin sopivaksi. Yleensä tuuhenne ei tunnu millekään, eikä sitä edes huomaa sivullinen. Tuuhenteen läpikuultava pohja tekee siitä lähes näkymättömän.

Myöskin päältä kaljuuntuvien naisten loistava apukeino on liimattava tuuhenne, sen voi pestä ja laittaa kotona täysin samoin, kuin omatkin hiukset.Tietenkin asiaan kuuluvalla erikois-shamppoolla.
Naisille on myöskin oma päälaentuuhenne, Hair talk. Hiusextra Heinilän nettisivuilla voi tutustua asiaan lähemmin.

Kyseistä tuuhennetta voi kysellä Hiusextra Heinilältä, josta saa myöskin tiedot laittopaikoista.
Hair Volumer-tuuhenne on edullinen tapa kokeilla, miltä hiuslisäke tuntuu. JA ETENKIN; viihtyykö siinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Poikkea jättämässä viestisi täällä!