2/01/2011

Hiusten värjäys ja harmaat "karvat" !!!!


Kun kerran on ylittänyt sen kriittisen 40 rajan, ei naisen pitäisi koskaan värjätä hiuksiaan alkuperäistä väriään tummemmaksi. AIVAN, haluatko näyttää VANHALLE, ihan suosiolla? Vaikka kuinka olet tottunut siihen tummaan väriin, ja luulet sen olevan kovinkin pukeva, mieti sitä hieman.
Toki voit pitää vanhan, ikiaikaisen värisi, mutta eteen on kyllä ulkonäön vuoksi tehtävä hieman muutoksia.Muutama aste vaaleampaa väriä etuhiuksia korostamaan, tekee jo paljon. Ryppyjähän ei missään nimessä saa pois, mutta ihon vähittäinen haalistuminen tulee korjatuksi. Vaihtoehtona on tietenkin jokapäiväinen meikkivoide, joka antaa iholle hehkua.

Käsittämätön itsepäisyys on kaiketi iskenyt joihinkin naisiin, sillä vielä 60 iässäkin pidetään tummanruskeaa "nuoruustukkaa" joka sitten värjäysten välillä saa komean tyvikasvun vitivalkeasta harmaasta. Itse ei kaiketi lainkaan huomata jutun kaameutta, kun siihen on niin totuttu. Muut kyllä näkevät, vaan eivät kehtaa sanoa, ettei pahoitettaisi kyseisen henkilön mieltä.

Alkakaa hyvät ihmiset ottamaan sitä värjäystä useammin, jos kerran oma hius on tullut valkeaksi, kaameaa katseltavaa on ylipitkä tyvikasvu, Jos ei kerran ole varaa kampaajaan, niin pistäkää edes itse päähänne väriä. Nykyvärit eivät vie hiuksia, ja ne on todellakin helppo levittää päähänsä.

Kapeat raidat, värillä, ovat laiskan ihmisen vaihtoehto. Tyvikasvu ei ole aivan hurjan näköistä, ja värjäysväliä voi pidentää jopa 6:teen viikkoon, ilman huomattavaa ränsistymistä.
LAISKAN IHMISEN ei pitäisi edes aloittaa värjäyskierrettä, sillä taatusti loistokkaampi vaihtoehto on hyvinleikatut, omanväriset hiukset.
Mikään ei vanhenna niin tehokkaasti, kuin ylitumma,2 sentin juurikasvulla "koristeltu" hiuskuontalo. Oli sitten malli minkälainen tahansa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Poikkea jättämässä viestisi täällä!