3/11/2013

Halpa minikasvihuone!


Suihkuhuppu kasvihuone

Suihkuhuppuja tulee monasti talouteen sieltä sun täältä. Niitä ei juurikaan tarvita, ja monestikin niiden kohtalo on roskis. 
Taimien kasvatukseen ne ovat kuitenkin loistavia, ne on helppo laittaa pikkupurkkien tai tölkkien päälle. Kaiken lisäksi niissä on jo valmiina kuminauha joka pitää ne mukavasti paikoillaan. 

Alkuun "kasvihuoneen" voi pitää umpinaisena, vain hieman reunoilta raottaen. Kosteus pysyy sisällä. Kun taimet koulitaan, niin purkkien välimatkalla on helppo säätää ilmastointia. Vedät vain purkit hieman kauemmas toisistaan, niin jopa kiertää ilma sisällä kasvihuoneessa.

Kertakäyttöiset suihkuhuput eivät paljoakaan maksa, jos niitä ostaa. Verrattuna pieniin myytäviin minikasvihuoneisiin, ne ovat lähes ilmaisia.
Nyt on jo paikallaan istuttaa viimeistään paprikoiden siemenet, jos aikoo saada niistä satoa kesällä. Niiden taimikasvatusaika on todella pitkä.Itselläni  kasvihupussa on tulossa valeunikon taimia.
Ne ovat olleet kylmäkäsittelyssä 7 viikon ajan, lumeen haudattuina, ja niiden pitäisi ilmestyä pinnalle 3-5 viikon kuluttua. 

Nyt sitten vain jännään, itävätkö??? Niiden kasvuunlähtöhän ei ole niitä parhaimpia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Poikkea jättämässä viestisi täällä!