3/05/2013

Türin kukkamarkkinoille...

36. Türin kukkamarkkinatMarkkinat Türissa
Kukkamarkkinat Türissa ovat muuttuneet jo perinteisiksi kevätmatkakohteiksi Suomen matkatoimistoille. Hinta keikkuu noin 400€-60€ välillä.
Osa matkoista on lähes kiertomatkoja, joissa tutustutaan puutarhoihin ja nähtävyyksiin samalla kiepillä. Kuka sitten haluaakin nähdä Viron seutuja laajemmin valitsee sellaisen.

Kukkamarkkinoille ja ainoastaan niille, Esim. täältä , voi siis matkata 60€ hinnallakin Helsingistä alkaen. Tässä sitten esimerkki pienimuotoisesta kiertomatkasta, Matka Agenttien kanssa, 159€. Pitää sisällä buffet aamiaisen ja yhden illallisen. sekä käynnit Tallinnan kasvitieteellisessä puutarhassa ja Mahhovin perheen kärhötarhassa.

Itse valitsin kukkamarkkinat, sillä kiertely siellä on tarpeeksi voimillekäypää, ilman lisäohjelmaakin. Toki nähtävyydetkin ovat mieleeni, mutta ne haluan katsella rauhassa, ajan kanssa, ja ihan niille tarkoitetulla matkalla.

Koska taimien osto on mielessä, niin pari Ikean kassia toimii hienosti kuljetuksen hoidossa. Keveitä, ja kestäviä.  Kaiken lisäksi niiden koko on loistava.
Ensisijaisesti ne kärhöt kiinnostavat, ja tietenkin muutkin metsäpuutarhaan sopivat kasvit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Poikkea jättämässä viestisi täällä!