3/07/2013

Hiukset kiiltämään

Kiiltoa hiuksiin saat yksinkertaisella ja halvalla tavalla!!

Mikäli rahapula on arkea, voit saada säteilevät hiukset, uhraamatta siihen viime pennosiasi.
Pese hiukset hyvin, se pitää ne pöyheinä. Etenkin kunnolla pesty päänahka antaa tuuheuden tuntua. Pesun jälkeen kuivaa hiukset pyyhkeellä. Sitten alkaa se "kiillotus", eli 1 litraan vettä laitat 1 dl etikkaa. Käytä haaleaa vettä. Kaada vesi/etikkaseos hiljalleen pyyhekuivien hiusten läpi. Hius-suomut sulkeutuvat, hius myös selviää, mikäli se ei ole täysin rikkoutunut käsittelyistä. 

Puristele suurin kosteus pois,kuivaa pyyhkeellä. Älä missään nimessä enää huuhdo hiuksiasi.Viimeistele hiukset haluamallasi tavalla 

Toinen ja ikiajat käytetty keino on laittaa pesun jälkeen hiuksiin olutta. toimii myöskin, ja tuoksu katoaa kuivatessa. Oluen kanssa ei siis käytetä hoitoaineita, tekee tahmean tuntuiseksi.

Kolmas keino on vaaleahiuksisten käytettävissä, sitruunanmehu, Mikäli haluat kirkastaa hiuksiasi, käytä silloin tällöin  laimentamattomana. Muulloin laimennat yhden sitruunan mehun ½ litraan vettä, ja toimit kuten etikkavedenkin kanssa.

Kuiviin hiuksiin levitetty öljy (pieni määrä) antaa myöskin lisäkiiltoa. Ei sovi hyvin ohuille hiuslaaduille, koska antaa helposti latistavan ulkonäön.
Hätätilassa käy vaikkapa oliiviöljy, tai mikä tahansa muu ruoanlaitossa käytettävä. Muista, vain muutama tippa, levitetään ensin käsiin, ja vasta sen jälkeen viedään kevyesti silitellen hiuksiin.

Eikä muuta kuin menoksi liehuvan, kiiltävän hiuskruunun kera.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Poikkea jättämässä viestisi täällä!